Újrahasználati Központ


Az Újrahasználati Központ bejárata (fotó: nyugat.hu)
Az Újrahasználati Központ bejárata a Vasút utca felől (fotó: nyugat.hu)

A SZOVA Nonprofit Zrt. Újrahasználati Központja 2023. január 2-án nyitotta meg kapuit, ettől a naptól van lehetőség a tárgyak térítésmentes leadására, személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával (bármely, magyarországi címre kiadott lakcímkártyát elfogadnak, tehát nem csak szombathelyieket szolgál ki az új központ).

A lakosok ingyen átadhatják a még jó állapotban lévő eszközeiket és bútoriakat, csak annyit kell tenni, hogy nyilatkoznak a lemondó szándékukról.

A Vasút utca 15. szám alatt található telephelyen januártól olyan tárgyakat adhatnak le magánszemélyek, amelyek számukra már szükségtelenné váltak, viszont jó állapotúak, sérülésmentesek, eredeti funkciójukat még maradéktalanul betöltik és nem szennyezettek.

Hulladék nem adható le!
Sporteszközöket, konyhai eszközöket, könyveket, gyerekjátékokat, lakásdekorációkat, feleslegessé vált, de még biztonságosan használható eszközöket, lakberendezési tárgyakat, bútorokat egyaránt várnak a SZOVA munkatársai, elektronikai eszközöket és ruhákat azonban nem lehet leadni.

A tárgyak befogadásáról a központ munkavállalója dönt, mely döntés nem felülbírálható!
 


Milyen feltételekkel vihetők el a leadott tárgyak?
A tárgyak bruttó 100 - 10.000 Ft közötti tárolási díj megfizetését követően vihetőek el a regisztrációt követően. Csak bankkártyás fizetési lehetőséget tudunk biztosítani. Minden vásárló kiadási bizonylatot, illetve számlát kap a tranzakcióról.

A SZOVA Nonprofit Zrt. Facebook oldalán időnként megtalálható az Újrahasználati Központ aktuális kínálata.


Információ kérhető: haluzsan.helga@szova.hu; +36/20/460-7834
 




SZOVA Újrahasználati Központ
9700 Szombathely, Vasút utca 15.

Nyitvatartás:
Kedd 16.00 - 18.00
Csütörtök 16.00 - 18.00
Szombat 08.00 - 14.00