SZOVA Nonprofit Zrt.

Ingatlankezeléssel, vagyonhasznosítással és városgazdálkodással kapcsolatos szolgáltatásokat végzünk önkormányzatokkal, gazdasági szervezetekkel, társasházakkal, magánszemélyekkel kötött megállapodások alapján.

Múlt

A cég egyszemélyes tulajdonosa Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata. A társaság a jogelődökkel együtt már több mint 50 éve lát el Szombathelyen városüzemeltetéssel kapcsolatos feladatokat.

Üzemeltetés

A SZOVA Nonprofit Zrt. üzemelteti a Műjégpályát, a Tófürdőt, a Kalandvárost, és a fizető autóparkolókat.

Aktuális

Új nyitvatartási rend a hulladékudvarban és a hulladéklerakóban

2016. november 15-től változik a SZOVA Zrt. Körmendi úti hulladékudvarának, illetve Erdei iskola úti hulladéklerakó telepének nyitva tartása.
A téli időszakban (november 15-től március 15-ig) a hulladékudvarban hétfőtől péntekig 7-17 óráig, szombaton 7-14 óráig várjuk ügyfeleinket. A hulladéklerakó telep hétfőtől szombatig 7-17 óráig tart nyitva.

Védje meg otthonát a betöréses lopásoktól! - a VMRFK bűnmegelőzési tanácsai

"A személyi tulajdon védelme elsősorban a tulajdonosra tartozik, ezért az ingatlanok és ingóságok biztonságáról mindenkinek saját magának kell gondoskodnia. Öntől is függ, hogy lakása, lakáson kívüli értékei, hétvégi háza mennyire válik a betörők célpontjává." - írja közleményében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának Bűnügyi Osztálya.

Kattintson és olvassa el teljes terjedelmében a rendőrség tanácsait arról, hogy kerülheti el, hogy betöréses lopás áldozatává váljon!

..122 123 124 125 126 127 128 129  

Közzététel

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. tv. alapján a SZOVA Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság az elektronikus közzétételi kötelezettségét az alábbiak szerint teljesíti.

2009. évi CXXII. törvény
végrehajtásával kapcsolatos közzététel

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok működésének átláthatóbbá tételéről.
További részletek »

Pályázatok